Courgette met pecorinokaas

zucchine al formaggio

Niveau: gemiddeld
Personen: 2 à 4 personen
Tijd: 20 min

Ingrediënten:

  • 6 courgettes
  • 100 g gesmolten boter
  • 60 g gemalen pecorino
  • zout

Snijd de uiteinden van de courgettes af, snijd horizontaal in plakken en verwijder de zaden. Kook ze al dente in gezouten water.
Leg ze op een handdoek om af te drogen en daarna even laten bruinen in een pan.
Doe ze in een schaal, overgiet met gesmolten boter en bestrooi met gemalen pecorinokaas.

Over Bart Tordeurs 47 Artikelen
Bart Tordeurs is auteur, fotograaf, gids en reisleider Italië met een jarenlange passie voor Rome. Oprichter van https://romewandelingen.be: op stap in de eeuwige stad, 50 gratis wandelingen in en om Rome.

Taste-Italy.be maakt gebruik van cookies. Door onze website te bezoeken verklaar je je hiermee akkoord. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'cookies toestaan" om de surfervaring te verbeteren. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van de cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten