Nieuwe ambassadrice neemt intrek in Brussel

Tijdens een galadiner met chefkok Heinz Beck in de ambtswoning van de Italiaanse ambassade werd de nieuwe ambassadeur voor Italië in ons land, Elena Basile, ingehuldigd.

Het diner werd aangeboden door pastabedrijf De Cecco, uit Abruzzo. Zij hadden speciaal voor de gelegenheid driesterrenkok Heinz Beck vanuit Rome overgevlogen. Beck, chef in het bekende Romeinse restaurant La Pergola, maakte er een gastronomisch hoogtepunt van in een veelgangerdiner waar – uiteraard – de De Cecco pasta niet ontbrak. Gastvrouw Elena Basile had gezorgd voor een keur van gasten, waaronder de ambassadeurs van Portugal, Antonio Alves Machado; Spanje, Juan Aristegui Laborde, Malta, Ray Azzopardi; en Italiaans ambassadeur bij de Europese Gemeenschap, Giovanni Pugliese.

Taste Italy was één van de persaanwezigen. Onze aanwezigheid bevestigt daarmee de goede contacten die onderhouden worden met de Italiaanse ambassade, en die zeker nog tot concrete resultaten zal leiden in de nabije en wat verdere toekomst.

Foto: chefkok Heinz Beck geflankeerd door ambassadrice Elena Basile

Over steven 43 Artikelen
Steven Van Raemdonck is één van de oprichters van Taste Italy vzw, en neemt de voorzittersfunctie van de vereniging waar.
Contact: Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*