Oktoberfest Cefalù

Het bier Oktoberfest Cefalù is ontstaan uit de passie die Nino en Tatiana hadden voor ambachtelijke bieren. Na een jarenlang verblijf in de Beierse stad Landshut, waar ze in nauw contact stonden met meester bierbrouwers, droomden beiden alsmaar harder van warme zomeravonden, het geluid van de zee en grillades aan het strand. In 2011 namen ze een beslissing en verhuisden terug naar hun thuisbasis Cefalù, waar ze begonnen met een ambachtelijke bierbrouwerij annex restaurant en pizzeria. Momenteel worden er 7 bieren gebrouwen: – San Salvatore: een amberbier met dubbele mout en lage gisting – Nera dei Nebrodi: een donker bier


Deze inhoud is enkel voor Taste-Italy leden.
Meld je aan met je gebruikersnaam en paswoord op deze pagina. Of registreer jezelf via deze pagina.

Over Roger Pallant 35 Artikelen
Een 10-tal jaar geleden geraakte Roger Pallant aangestoken door het Italië-virus. Tijdens vakanties doorkruisten ze het land van noord naar zuid om uiteindelijk te belanden in Sicilië en meer bepaald in de Val di Noto. Sinds 2013 kochten zij er een eigen stekje. Sinds 2017 woont Roger op Sicilië.

Taste-Italy.be maakt gebruik van cookies. Door onze website te bezoeken verklaar je je hiermee akkoord. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'cookies toestaan" om de surfervaring te verbeteren. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van de cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten