Virtueel event: Bezoek aan de provincie Bergamo

Na het interessante voorjaar met de virtuele events  “de Duomo van Milaan”, “Florence en de Renaissance” en “Stile Liberty, een andere kijk op Rome” organiseert Taste Italy de komende maanden opnieuw enkele boeiende lezingen.

Bezoek aan de provincie Bergamo

Op dinsdag 13 december om 20 u brengt Steven Van Raemdonck, voorzitter van Taste Italy, een virtuele sessie rond de provincie Bergamo.

Via vrienden van me afkomstig uit de regio heb ik indertijd de gelegenheid gekregen om de provincie Bergamo in meer detail te bezoeken. Ik wil mezelf geen kenner van de regio noemen. Maar ik wil jullie graag laten kennismaken met enkele plekjes die in mijn geheugen gegrift staan sinds ik ze bezocht. Ik hoop je ervan te kunnen overtuigen dat Bergamo meer is dan een handig gelegen vliegveld ten noorden van Milaan.

Schrijf je alvast hier in:

Taste-Italy.be maakt gebruik van cookies. Door onze website te bezoeken verklaar je je hiermee akkoord. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'cookies toestaan" om de surfervaring te verbeteren. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van de cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten