Heropening na corona: Spiga d’Oro

Ondanks de sluiting stond men bij Spiga d’Oro (Boortmeerbeek) de voorbije maanden niet stil.

Op dinsdag 1/6 vierde Spiga d’Oro op het terras zijn 31ste verjaardag met een wijndegustatie (6 wijnen) gepresenteerd door zoon des huizes Gianluca met aangepaste menu.  En vandaag kan het restaurant ook opnieuw de gasten binnen ontvangen!

Zoon Gianluca is ondertussen gestopt als sommelier van The Jane. Hij leidt inmiddels in Durbuy het horecaconcern van Marc Coucke. Hij is algemeen drankenconsult van alle restaurants-hotels enz…die Coucke in Durbuy runt. De keuken wordt gerund door Wout Bru.

Gianluca zal doordeweeks verder in Spiga d’Oro werken als sommelier, samen met zijn zus Selina, eveneens sommelier.

Voor alle details raadpleeg de website van Spiga d’Oro

Leuvensesteenweg 43
3191 Hever – Boortmeerbeek

Over Steven Van Raemdonck 230 Artikelen
Steven Van Raemdonck is één van de oprichters van Taste Italy vzw, en neemt de voorzittersfunctie van de vereniging waar.

Taste-Italy.be maakt gebruik van cookies. Door onze website te bezoeken verklaar je je hiermee akkoord. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'cookies toestaan" om de surfervaring te verbeteren. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van de cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten