
De beste van Vlaanderen
G van galerij, gastronomie… of gewoon van Gellius
Gianni, de heer des huizes en een liefhebber van hedendaagse kunst, wist zijn 2 passies met elkaar te combineren op één plek, met als resultaat een van de 10 beste Italiaanse restaurants van ons land.
Een keuken met een opmerkelijk grote finesse en producten van topkwaliteit. En een inrichting die recht uit een Amerikaanse serie komt. U zult er helemaal weg van zijn, dat staat vast!
Er zijn niet genoeg superlatieven om Gellius in Knokke te beschrijven: ik zeg wel degelijk Knokke, want zijn grote broer in Oderzo in Italië is ook een ommetje waard en werd al bekroond met een Michelinster dankzij chef Alessandro Breda en zijn team.
Gianni wil in de eerste plaats de Italiaanse keuken, die continu oneer wordt aangedaan om in de smaak te vallen bij een publiek van neofieten, in ere herstellen. In Gellius betreedt u een andere dimensie. Hier staat geen escalope met pizzaiola-saus en frieten op het menu! Raffinement en uitzonderlijke smaken zijn de kernwoorden in deze tempel van de trans-Alpijnse gastronomie.
Wat op zich de reis naar de kust al de moeite waard maakt, is het pastamenu – of meer bepaald de verschillende ‘Gellius Pasta’ menu’s. Allemaal uitzonderlijk! Een waaier van unieke en exquise creaties, echt betoverend. Een unicum in België.
Het adres? Heel eenvoudig: in het station van Knokke…
GELLIUS RISTORANTE
Maurice Lippensplein 26
8300 Knokke-Heist (station Knokke)
T.: +32 (0)471 08 23 28
www.gellius-knokke.com
info@gellius-knokke.com
Openingsuren :
Maandag en dinsdag: gesloten
woensdag – vrijdag : 19u – 22u
zaterdag – zondag : 12u – 14.30u / 19u – 22u
juli en augustus : enkel gesloten op maandag