Partner worden

TasteItaly bestaat uit een netwerk van vrienden en ondernemers die met jou de passie voor de Italian Lifestyle willen delen.  Via dit netwerk kan  je op verschillende manieren Italië beleven.

Naast de laatste nieuwtjes over Italiaans gerelateerde onderwerpen, verenigen zich ook verscheidene diensten en partners om je de Italiaanse sfeer in levende lijve te laten proeven.  

> ben je Italiaans restauranthouder?

Ben je uitbater van een Italiaans restaurant, ga dan met ons de uitdaging aan voor het opzetten van een netwerkavond! In overleg met ons wordt een datum uitgekozen en een menu voor een diner opgesteld. Wij maken via onze kanalen reclame om deze netwerkavond tot een succes te maken. Onze leden krijgen natuurlijk een voordeel wanneer ze langskomen.

Wil je via je restaurant helpen met het werven van leden voor Taste Italy? Dat kan, en je wordt er nog voor beloond ook. Hoe dat precies werkt, leggen we je graag persoonlijk uit.

Wil je in je zaak ons magazine Buonissimo te koop aanbieden? Ook dat kan op verschillende manieren.

Mail ons voor al deze zaken op info@taste-italy.be

> consiglieri

TasteItaly consiglieri zijn vrienden van onze vzw en natuurlijk van Italië, die hier in Vlaanderen hun liefde voor Italië en de Italiaanse levenswijze voortdurend betuigen.

Onze samenwerking met deze consiglieri (‘raadgevers’) draagt ertoe bij dat wij jou de beste tips kunnen geven om Italië te beleven in ons land, zoals echte Italië-liefhebbers dit doen.

Ben je zo’n consigliere of heb je interesse? mail ons.