Nero T’Avola

Nero T’Avola heeft een gevarieerde kaart met enkele verrassende combinaties in de pasta’s. Pizza’s worden in houtoven gebakken.  Verder zijn er Italiaanse en Sicilaanse specialiteiten. We zaten gezellig buiten en genoten van het lekkere eten!

Het aperitiefbordje van de chef met huisgemaakte antipastini smaakte ons, net als de zelfgemaakte granita. De diverse pasta’s en pizza’s waren nadien een schot in de roos.  Niet voor niets werd Nero T’Avola enkele jaren geleden verkozen als beste pizzaiolo van Oost-Vlaanderen.   Een jaar later zelfs als beste van België. Als afsluiter zijn er steevast de zelfgemaakte minidesserts.

De patron staat zelf in de keuken.

NERO T’AVOLA
Steenweg 254
9810 Eke

Tel. 09 324 79 30
website

Openingsuren:
Van 12.00 tot 14.30u. en van 18.00 tot 22.30u.
Gesloten op maandag, dinsdag en op zaterdagmiddag

Taste-Italy.be maakt gebruik van cookies. Door onze website te bezoeken verklaar je je hiermee akkoord. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'cookies toestaan" om de surfervaring te verbeteren. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van de cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten