Kerstmarkt – praktisch

Passione e Gusto Natale, de jaarlijkse kerstmarkt van Taste Italy vzw, gaat door op zondag 4 december 2016. De deuren gaan open om 11 u en sluiten om 18 u.

kaart Grote Markt SlachthuisstrPlaats van het gebeuren: ’t Bauhuis, Slachthuisstraat 60 te Sint-Niklaas. De locatie ligt aan de achterzijde van het station en is makkelijk met openbaar vervoer bereikbaar. Er is voldoende parking om en rond het Bauhuis. Ook de parking op de Grote Markt is ’s zondags gratis en ligt op wandelafstand.

De entree is voor iedereen GRATIS! Ben je lid? Breng je lidkaart mee en op vertoon ervan mag je zo binnen met je partner. Ben je nog geen lid? Registreer jezelf dan vooraf online als bezoeker: klik hier om dat NU te doen.

Programma:

14u Lezing “Viaggio a Bergamo”

Als eregast van deze editie van Passione e Gusto loodsen Mauro Rota en Silvana Scandella u door hun provincie Bergamo. Lezing in het Italiaans. GRATIS voor de bezoekers. De voorste 20 plaatsen worden gereserveerd voor Taste Italy-leden en hun partner tot 15 min voor aanvang van de lezing. Daarna worden ze eventueel vrijgegeven. Einde voorzien 14u45.

15u Lezing “Lazio”

Ludwine Vanacker, zaakvoerder van huisitalie.com, heeft het in haar lezing vooral over het noorden van Lazio, een streek die nog authentiek is en alles te bieden heeft voor een ideale vakantie. Lezing in het Nederlands. GRATIS voor de bezoekers. De voorste 20 plaatsen worden gereserveerd voor Taste Italy-leden en hun partner tot 15 min voor aanvang van de lezing. Daarna worden ze eventueel vrijgegeven. Einde voorzien 15u45.

16u Lezing “Le Marche e la dieta mediterranea”

Roberto Ferretti van Le Marche in Valigia, een organisatie ter promotie van de regio Le Marche, zal ons onderhouden over zijn streek, en met name ingaan op de typische streekproducten, die er ondermeer voor zorgen dat Le Marche een regio is waar de gemiddelde leeftijd van de mens erg hoog ligt. Lezing in het Italiaans. GRATIS voor de bezoekers. De voorste 20 plaatsen worden gereserveerd voor Taste Italy-leden en hun partner tot 15 min voor aanvang van de lezing. Daarna worden ze eventueel vrijgegeven. Einde voorzien 16u45.

Over steven 44 Artikelen
Steven Van Raemdonck is één van de oprichters van Taste Italy vzw, en neemt de voorzittersfunctie van de vereniging waar.
Contact: Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*