Ferrier 30: puurheid van ingrediënten

Ferrier 30 opende zijn deuren op 14 oktober 2004, toen de laatste telg van de Lampisbroers. Na De Gulden Beer en Arte, in het historisch centrum van Antwerpen, werd dit het eerste avontuur op ’t Zuid.

Ferrier komt rechtstreeks uit de verbeelding van de chefkok, Stefano Lampis. De stijl die de gerechten karakteriseert, is sterk beïnvloed door de Italiaanse keuken en mentaliteit: klassieke gerechten, met de puurheid van ingrediënten (vaak door ons geïmporteerd) en de rijkheid aan aroma’s als kernpunt.

Al van bij de conceptie was duidelijk hoe Ferrier 30 er ging uitzien: een modern, strak interieur, mooi en tegelijkertijd zonder al te veel de aandacht af te leiden. De nadruk moest bij de gerechten en de wijnen zijn.  én de bediening, natuurlijk. Er heerst steeds een leuke, drukke sfeer bij Ferrier, onder andere omdat het restaurant bijna steeds vol is!

FERRIER 30
Leopold de Waelplaats 30
2000 Antwerpen

Tel. 03 216 50 62
website

Openingsuren:
Maandag tot en met zondag van 12.00 tot 15.00 u. en van 18.00 tot 23.00 u.
Woensdag gesloten

Taste-Italy.be maakt gebruik van cookies. Door onze website te bezoeken verklaar je je hiermee akkoord. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'cookies toestaan" om de surfervaring te verbeteren. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van de cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten