Buonissimo magazine

Buonissimo is de titel van ons ledenblad dat driemaal per jaar verschijnt (in februari, juni en oktober). Dankzij Buonissimo blijf je op de hoogte van de activiteiten van Taste Italy vzw.

Maar er is veel meer. Immers, elk magazine bevat reportages over allerhande met Italië gelinkte onderwerpen opgedeeld in de rubrieken turismo, cultura, stile di vita, sport, gastronomia en economia. Bovendien worden de artikels deels gepubliceerd in de Italiaanse taal: nuttig voor wie Italiaans studeert of wilt leren kennen.

Alle leden van Taste Italy krijgen Buonissimo magazine thuisgestuurd. Maar je kunt Buonissimo ook als losse uitgave kopen in je krantenkiosk of in een selectie supermarkten.

Word lid van Taste Italy om het magazine Buonissimo thuis te ontvangen!

Een eerdere Buonissimo-uitgave gemist?

Vanaf nu kan je een editie nabestellen die je gemist hebt in je krantenwinkel of omdat je later lid bent geworden. Hoe bestel je deze?

  1. Schrijf het juiste bedrag over op BE36 6528 2999 0181 (BIC HBKABE22) van Taste Italy vzw, L.Van Bauwelstraat 8, B-2222 Wiekevorst.
  2. Vermeld in de mededeling de bestelcode van de gewenste editie + je lidnummer + je naam. Geen lid? Vermeld dan de bestelcode van de gewenste editie + je naam en adres.
  3. Na ontvangst van je betaling worden de exemplaren naar je adres gestuurd. Te weinig plaats in de mededeling? Stuur een email naar info@taste-italy.be

De kostprijs hangt af van het feit of je lid bent of niet. Je betaalt het volgende:

  • 1 editie: € 7 leden en niet-leden
  • 2 edities: € 12,50 (lid) – € 14,- (niet-lid)
  • 3 edities: € 17 (lid) – € 21,- (niet-lid)

Alle hierboven vermelde bedragen zijn inclusief verzend- en administratiekosten.

,SICILIA (februari 2014) – bestelcode SIC
Met reportages over: Taormina – Andrea Camilleri – Luigi Pirandello – La dolce Sicilia – Syracuse – Palermo.
En verder bijdragen over Ennio Morricone – Ottorino Respighi (deel 2) – Pedalare in Romagna – Milano – Genua la Superba – Academia Belgica – Vespa – en nog veel meer.

 

 

BSM_okt014-150ABRUZZO (oktober 2014) – bestelcode ABR
Met reportages over: L’Aquila – Anversa degli Abruzzi – Pastore Maremmano – Abruzzo op het witte doek – Gabriele d’Annunzio – Gran Sasso.
En verder bijdragen over Sofia Loren – Maserati 100 jaar – Slowfood – La pasta non aspetta – Gubbio – Alto Mugello – Forte Village Resort – Geschiedenis: de Etrusken – Hemelsblauw als een Bianchi – en nog veel meer.

 

 

Cover-LeMarcheLE MARCHE (februari 2015) – bestelcode MAR
Met reportages over: Paus Sixtus V – Val d’Aso – Macerata – Vallei van de Cesano – Urbino – Ascoli Piceno – Carnaval van Fano – San Leo – Gioacchino Rossini.
En verder bijdragen Dante Alighieri – Firenze – Geschiedenis: Rome – Signori Dino van SiDi – Wandelen in Rome: Celio – Zwitserse Garde – Transit – en nog veel meer.

 

 

cover-juni2015MOMENTI & RICORDI (juni 2015) – bestelcode MOM
Met reportages over: Pontremoli – Montecarlo – Valloria – Tremiti-eilanden – Aliano – Concorso d’Eleganza – Cupramontana.
En verder bijdragen over Alberto Morglia (deel 1) – Elena Ferrante – Cappella Sansevero in Napels – Tivoli – Wandelen in Rome: Gianicolo – Piero Gallucci – Tullio Campagnolo – en nog veel meer.

 

 

cover-okt2015PIEMONTE (oktober 2015) – bestelcode PIE
Met reportages over: Camillo de Cavour – Aqui Terme – Cuneo – Turijn – Fausto Coppi – Monferrato.
En verder bijdragen over Alberto Morglia (deel 2) – Wandelen in Rome: Parco dell’Appia Antica – Campagnolo en nog veel meer.

 

 

cover-feb2016LAZIO (februari 2016) – bestelcode LAZ
Met reportages over Marcello Mastroianni – Cività di Bagnoregio – Sperlonga – Alberto Moravia – Frascati – Pontijnse moerassen.
En verder bijdragen over Italian Car Passion – 70 jaar Vespa – Ciao Limburg – Ottorino Barassi en nog veel meer.

 

 

cover-jun2016ISOLE (juni 2016) – bestelcode ISO
Met reportages over: Umberto Eco – Vaticaanstad – Comacina – Sorrento – Favignana.
En verder bijdragen over Gran Premio Nuvolari – Fabrizio de André – Amedeo Modigliani en nog veel meer.

 

 

CALABRIA (okt 2016) – bestelcode CAL
Met reportages over: Bronzi di Riace – Crotone – Scilla – La chitarra battente – Roccelletta – Capo Vaticano.
En verder bijdragen over Mona Lisa – Italiaans design – Eolische eilanden – Cuore di Puglia – Rocco Granata en nog veel meer.

 

 

LOMBARDIA (februari 2017) – bestelcode LOM
Met reportages over: Milaan – Bergamo – Mantova – Pavia – Val Seriana – Brescia – Como
En verder bijdragen over Monteverdi – gastronomie uit Oost-Lombardije – diga del gleno – Caravaggio – Nuoro – Max Pelagatti – Massimo Giuliana – Nanni Svampa – Leo Spagnulo – Amalfi – Taranto – Silvio Perrella

 

 

SANTI (juni 2017) – bestelcode SAN
Met reportages over: Padre Pio – Heilige Laurentius – San Francesco – Sant’Eufemia delle fonte – Sant’Antonio abate – Santu cupecone – San Giuseppe – San Nicola
En verder bijdragen over Rieti – statue parlanti – Sanremo – Paolo Uccello – Venezia – San Vicenzo – Onomastico – San Vito lo Capo – Paus Pius X – Vinsanto – Ferrari – Burgo – Firenze – Carlo Trobbiani – Le Marche – Toscana

 

 

LIGURIA (oktober 2017) – bestelcode LIG
Met reportages over: Cinque Terre – Genova – Imperia – Rapallo – Renzo Piano – Luca Bassanese – Levanto – Riviera del Ponente
En verder bijdragen over Bimilleranio Ovidiano – Rubens in Genova – Evviva Santa Rosa – Stromboli – Claudio Acquaro – Pisoni – Lino Salvaggio – Biagi – Vespa – Burgo

 

TOSCANA (februari 2018) – bestelcode TOS
Met reportages over Pinocchio – de Garfagnana – de Maremma – Cortona – Pontedera, bakermat van Vespa – Chiusi en Pienza enz.
En verder bijdragen over Rome wijk Ostiense – Bassa Baronia – i Famosi Antwerpen – Lecco

PORTI & SPIAGGE (juni 2018) – bestelcode POR
Met reportages over Baia, het St.Tropez van de Oudheid – Portogruaro – Porto San Paolo – Havens
& stranden van Venetië enz.
En verder bijdragen over Pitigliano – Le mura di Bergamo – Alessandro Volta – Ristorante Marina enz.

Taste-Italy.be maakt gebruik van cookies. Door onze website te bezoeken verklaar je je hiermee akkoord. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'cookies toestaan" om de surfervaring te verbeteren. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van de cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten